• 3-A SINIFI WEB SİTESİ ÖĞR.NAZİK ILDIZ
Yarın
27° 29° 16°

Hakkımızda

Okulumuz 2008-2009 eğitim -öğretim yılında Çankaya ilçesine bağlı Beysukent'te 16 derslikle hizmete girmistir. 2008-2009 eğitim öğretim yılında 250 öğrencisi bulunan okulumuz 2009-2010 eğitim- öğretim yılında 479 öğrenci ile eğitime devam etti.2010-2011 eğitim-öğretim yılında 585 öğrenci, 2 yönetici ve 46  öğretmenle eğitim öğretime devam etmektedir. Spor- Sanat ve Bilim Merkezimiz ,çesitli kaynaklar,çevre, veli ve isbirliklerimiz desteğiyle yapımı tamamlanarak 2011-2012 eğitim-öğretim yılında hizmete girmistir.Spor- Sanat ve Bilim Merkezi'nde toplantı salonu, spor salonu, İngilizce,matematik dersliği teknoloji-tasarım atölyesi,fen ve teknoloji laboratuvarı bulunmaktadır Dersliklerimiz projeksiyon cihazı, asansörlü tahta, akıllı tahta , sınırsız internet erişimi, öğrenme modellerini destekleyici yapıda öğrenci sırası ve oturma düzeni; interaktif sınıf , interaktif okul ve teknoloji okur yazarlığı, dünya insanı olma düşüncelerinden hareketle SINIF İNTERNET ETKİLEŞİM VE EVDE OKUL SİTELERİ şeklindedir.

Adı : Çankaya - Fevzi Özbey İlköğretim Okulu
İlçesi Çankaya
Türü : Temel Eğitim Genel Müdürlüğü
Müdürü : Gülümser ERDEM
Kurum Telefonu : 3122251600
E-Mail Adresi : Mail Adresi 970429@meb.k12.tr

Internet Sitesi :
Internet Sitesi : http://www.fevziozbey.k12.tr
Lojman Durumu Yok
Yerleşim yeri türü Il Merkezi
Yerleşim yeri Nüfusu
Hizmet Bölgesi/Alanı -
Zorunlu hizmet süresi yıl
Yıllık Hizmet Puanı
Vizyonu:
Biz,dünyayı değiştiren gücün bilgi, insanı değiştiren gücün sevgi olduğu inancında bir okuluz.

Misyonu:
21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap veren, farkındalıkları yüksek ,araştırma,inceleme,sorgulama, problem görme ve çözme yetenekleri gelişmiş, değişimi algılayan, değişim temposunu yakalayan,bilgiye erişim yollarında usta,bilgiyi etkilil ve verimli kullanabilen, ulusal ve evrensel değerlere saygılı,Atatürk ilke ve devrimlerini özümsemiş bireyler yetiştirmektir.
EĞİTİMHANE
ATATÜRK KÖŞESİ